Boka tid
Boka tid

Rakning. Klippning.
Eller bara kom och häng.
Välkommen!

Boka tid

Öppnings-
erbjudande

KLIPPNING
390:-

Droppa in när som helst

Sväng förbi oss när det passar dig. Finns det inte en stol ledig just för stunden? Slå dig ner och ta en kopp kaffe, så gör vi snart plats åt dig!

Så mycket mer än en barbershop

Barber and Friends är mer än bara en barbershop i världsklass. Här kan du, förutom allt vad en klassisk barbershop har att erbjuda, exempelvis njuta av något lättare att äta och dricka eller varför inte utmana polaren i ett parti schack. 

Barberare.

Vi gör allt du kan förvänta dig hos en klassisk barbershop, som exempelvis hudnära rakning med varm handuk, trimmning av skägg och hårklippning.

Lounge.

Varva ner efter en dag på jobbet i vår lounge. Utmana polarna på något av våra sällskapsspel eller njut av något att äta.

Bar.

Vad är bättre efter en avslappnande rakning med varm handduk, om inte att slå sig ner i en skön fåtölj med något kallt att dricka.

Barberare i världsklass

Hos oss på Barber and Friends kan du få hjälp med det mesta inom hår och skägg - allt från klassisk klippning till hot towel close shave eller trimning och styling av skägg/mustasch . Oavsett vad du är intresserad av kan du räkna med att vi levererar högsta kvalitet!

Umgås med vänner

I vår lounge kan du umgås med dina vänner efter en lång vecka på jobbet. Spela något av våra sällskapsspel eller bara sitt i våra sköna soffor och snacka med något gott i glaset.

Boka tid online

Vi erbjuder Drop-in i mån av tid, men boka gärna din behandling i vårt bokningssytem online.
Boka tid
envelopephone-handsetmap-markerclockcrossmenuarrow-right